Последователи

събота, 10 септември 2011 г.

Поздрав от България


   Тази ми картичка направих по поръчка на моя близка, която иска да я изпрати на неин познат в Кения. Изискванията бяха да е с типично български елементи и да се разгръща различно. Като модели на мои картички беше харесала тази, тази и ето тази. Предполагате как нищо не разбрах от цялата работа, нали? Първосигнално реших да се откажа - въобще не обичам да получавам разни неясни "команди" за каквото и да е, още по-малко за хобито, което все пак го правя за кеф. Но добрата ми душа се смили да направи опит и в крайна сметка се получи това пред вас. Изрязах картата на България от картон, върху който предварително бях изпринтила текст на кирилица. Направих цветето от плат и за разкош "боднах" едно мускалче розова вода. Надписът е на суахили и гласи "Поздрави от България". Надявам се да бъде харесана и от моята поръчителка, и от бъдещия и притежател.

9 коментара:

  1. Като я видях и си затананиках "Една Българска Роза". Според мен си се справила чудесно.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка! С много български елементи в нея и много креативни решения.

    ОтговорИзтриване
  3. Много българска картичка! Мускалчето с розова вода е много оригинално хрумване и чудесно пасва на цялата картичка! Поздравления за страхотната картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива! С толкова много български акценти, смятам, че си се справила отлично.

    ОтговорИзтриване
  5. Будесен спомен от България! Браво!
    Много добре си се справила и прекрасно си комбинирала от трите картички по нещо. Да знаеш, хората които не се занимават с хобито винаги са така. Ще разгледат всичко твое и ще си харесат 7 коренно различни картички. Иди че разбери какво точно искат! Но факт е, че те просто не могат да изберат и сами не знаят какво искат. Накрая съм сигурна, че и бъдещите притежатели и поръчителя ще са силно впечатлени и очаровани от тази картичка.

    ОтговорИзтриване
  6. Смятам, че си се справила великолепно и всичко е толкова добре напаснато, че няма как да не се хареса! Страхотни акценти, напомнящи за България си подбрала! БРАВО!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви за прекрасните отзиви! Поръчителката е много доволна - каза, че е невероятна и повече отколкото е очаквала! Много съм доволнааааа ;)

    ОтговорИзтриване